Windows 7 tugi lõpeb 14. jaanuaril 2020

Kui Windows 7 2009. aasta 22. oktoobril turule tuli, võttis Microsoft endale kohustuse pakkuda 10-aastast tootetoetust. 
Microsoft Windows 7 toe elutsüklist: „Kui see 10-aastane periood lõpeb, lõpetame toe pakkumise, et saaksime keskenduda oma investeeringutele uuematesse tehnoloogiatesse. Windowsi 7 toetuspäevade konkreetne lõpp on 14. jaanuaril 2020. Pärast seda ei ole teie jaoks enam tehnilist abi ja Windows Update'i tarkvarauuendusi, mis aitavad teie arvutit kaitsta. Microsoft soovitab tungivalt üle minna Windows 10-le enne 2020. aasta jaanuari, et vältida olukorda, kus vajate hooldust või tuge, mis ei ole enam saadaval.“

Korduma kippuvad küsimused:

•    Mida tähendab toetuse lõpp minu jaoks?
•    Mida ma peaksin tegema?
•    Kas ma saan oma olemasolevat arvutit Windows 10-le uuendada?
•    Mis juhtub, kui jätkan Windows 7 kasutamist?
•    Kas Windows 7 saab ikkagi aktiveerida pärast 14. jaanuari 2020?
•    Kas Windows 7 toetab ikka veel Internet Explorerit?
•    Mis siis, kui mul on Windows 7 Enterprise?
•    Kuidas on Windows 7 Embedded-ga?

Kõigile neile küsimustele leiad vastuseid veebist, aga tervikliku pildi vajadustest ja lahendustest anname hea meelega silmast-silma.

MAX 123 on kogenud turva- ja pilvenõustaja ning Microsofti eri tasemete ja kompetentsidega partner juba 12 aastat.
Lepi kokku kohtumine, aga võid loomulikult ka lihtsalt nõu küsida.

Käesolevaga kinnitan, et olen tutvunud privaatsuspoliitikaga ning annan nõusoleku kasutada minu e-posti aadressi eesmärgiga saata mulle uudismaterjale. Olen teadlik, et mul on õigus nõusolek igal ajal tagasi võtta.