Kas minu andmed jäävad alles, kui teha arvutile "puhas install"

Puhta installi puhul üldjuhul andmeid ei säilitata. Kui on tarvis andmete säilitamist, siis tuleb see eelnevalt kokku leppida ning selle eest ka vastavat tasu maksta (39€, püsikliendile -30%). Säilitada saab ainult faile User kaustast C-kettal ehk näiteks pildid ja dokumendid. Programme säilitada sel juhul ei saa.