Pressiteade - Dell | sülearvuti kaskokindlustus

Dell sülearvuti kaskokindlustusPressiteade,  1. oktoober 2012

Dell | sülearvuti kaskokindlustus

Esimesena Eestis hakkas üks Eesti vanimaid arvutifirmasid MAX 123 pakkuma Delli sülearvutitele kaskokindlustust. Dell sülearvuti kaskokindlustus on koguriskikindlustus, mis kehtib kogu maailmas. Kindlustatud on kõik ootamatud ja ettenägematud kahjud nagu näiteks:

• sülearvuti ettevaatamatul käsitlemisel tekkinud kahju (mahakukkuminene, klaviatuurile sattunud vedelik);

• ülepingest põhjustatud kahju;

• röövimine, vandalism või vargus autost;

• koduloomade poolt põhjustatud kahju;

• tulekahjust või loodusõnnetusest põhjustatud kahju.

1-aastane kaskokindlustus sisaldub sülearvuti hinnas ja kliendile lisakulutusi ei too. Kindlustusperioodi pikendamise eest 2- või 3 aastani on vaja tasuda vastavalt 6,4% või 7,5% arvuti ostuhinnast. Sülearvuti kasutaja jaoks teeb elu eriti mugavaks asjaolu, et kahjukäsitluse juhtimise ja kahjujärgse remondiga tegeleb arvuti müüja MAX 123 ise ning remondi ajaks võimaldatakse kliendile ka asendusarvuti. Olles hetkel kõrgeima soovitusindeksiga (NPS) arvutifirma turul, on inimesel peale kahjukäsitluse lõppu 70% juhtudest võimalus oma taastatud sülearvuti kätte saada juba samal tööpäeval. Sülearvuti kaskokindlustust omavad kõik alates 27. septembrist 2012 MAX 123-st soetatud uued Dell sülearvutid. Eesti turul ainulaadset kindlustustoodet pakutakse koostöös Salva Kindlustus AS-ga. Nüüd võib juhtuda!

Loe kaskokindlustustootest lähemalt >

MAX 123  |  Rohkem kui IT MAX 123 on IT-taristu lahendusi ja teenuseid pakkuv ettevõte, kelle eesmärgiks on läbi lisaväärtuste pakkuda oma klientidele rohkemat kui infotehnoloogia. Ettevõte loodi 1991. aastal ja põhineb Eesti kapitalil. MAX 123 põhiväärtused: | Me räägime arusaadavas ärikeeles | Me teeme IT valikud lihtsaks | Me teeme IT kasutamise mugavaks | Me võtame vastutuse MAX 123 on esimene ja ühtlasi ka suurim Baltimaade Delli autoriseeritud müügi- ja teeninduspartner – Dell Preferred Partner. Kiire ja kvaliteetse garantii- ja hooldusteeninduse tagab ametliku teeninduspartneri staatus – Dell Authorized Service Provider ja Baltikumi suurim varuosade ladu. MAX 123 soovitusindeks on 75%. Dell Inc. on maailma juhtiv arvutitootja, kelle ärimudel on keskendunud otse tarbijaile, tootes arvuteid lähtudes kliendi vajadustest. Delli tehased asuvad üle kogu maailma, et tagada lühim tarneahel tootjalt tarbijani. Euroopas müüdavad Delli seadmed on toodetud Euroopas.

Täiendav informatsioon: Raul Pero AS MAX 123 kaubamärgi juht Tel: 699 0655 E-post: raul.pero@max.ee